Σχετικά με εμάς

Η Chipsmall Limited αποτελείται από μια επαγγελματική ομάδα με μέσο όρο πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη διανομή ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Με έδρα στο Χονγκ Κονγκ, έχουμε ήδη δημιουργήσει σταθερές και αμοιβαίες επωφελείς επιχειρηματικές σχέσεις με πελάτες από, την Ευρώπη, την Αμερική και τη Νότια Ασία, παρέχοντας ξεπερασμένα και δύσκολο να βρεθούν στοιχεία για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Με την αρχή «Ποιότητα ανταλλακτικών, προτεραιότητα πελατών, έντιμη λειτουργία και προσεκτική εξυπηρέτηση», η επιχείρησή μας επικεντρώνεται κυρίως στη διανομή ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Οι κάρτες γραμμής με τις οποίες ασχολούμαστε περιλαμβάνουν Microchip, ALPS, ROHM, Xilinx, Pulse, ON, Everlight και Freescale. Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν IC, Modules, Potentiometer, IC Socket, Relay, Connector. Τα ανταλλακτικά μας καλύπτουν εφαρμογές όπως εμπορικές, βιομηχανικές και αυτοκινητοβιομηχανίες.

Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε επιχειρηματική σχέση μαζί σας και ελπίζουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και λύση. Ας κάνουμε έναν καλύτερο κόσμο για τη βιομηχανία μας!

Τείχος Πολιτισμού

Τμήμα αγορών

Ομάδα πωλήσεων στο εξωτερικό

Ομάδα Εξωτερικών και Εγχώριων Πωλήσεων

Αίθουσα συνεδριάσεων