Choose Your Location
en

English

Array

Ελλάδα

Select More Languages

Chipsmall X-Ray Inspection for Electronic Components Is Opening Now

Τιμή προώθησης όπως παρακάτω
Ποσότητα / τιμολόγηση
1ο κομμάτι
US $10.00
2ο κομμάτι
US $5.00
3ο κομμάτι
US $5.00
4ο κομμάτι
US $5.00
···
···
Παράδοση εικόνων ακτίνων Χ
Σε 2 ώρες μετά την παραλαβή των στοιχείων.
Πληρωμή
PayPal πριν από την παράδοση εικόνων

*Η τιμή διάσπασης είναι για το ίδιο μέρος αριθ., Αλλά μπορεί να είναι διαφορετικοί κώδικες παρτίδας.

** Η τιμή μας δεν περιλαμβάνει κόστος αποστολής.

Υπηρεσία προστιθέμενης αξίας

Η βάση δεδομένων εικόνων ακτίνων Χ έχει πάνω από 150k + κομμάτια εικόνας για εξαρτήματα από αξιόπιστη πηγή.Ανάλυση σχετικά με τη συμμόρφωση ή την αμέλεια

Μπορεί να παρέχεται εάν συμβεί να έχουμε το ρόλο στη βάση δεδομένων μας.Πρόσθετα US $ 5/κομμάτι ισχύει για αυτήν την υπηρεσία.

Δείγματα εικόνων ακτίνων Χ
Επικοινωνήστε με τις πωλήσεις σας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Τι είναι η επιθεώρηση ακτίνων Χ

Η επιθεώρηση ακτίνων Χ είναι η χρήση τεχνολογίας απεικόνισης ακτίνων Χ για να ληφθεί η εσωτερική δομή του αντικειμένου δοκιμής και στη συνέχεια να παρατηρήσετε τις εσωτερικές πληροφορίες του αντικειμένου δοκιμής χωρίς να σπάσετε το αντικείμενο δοκιμής.

Χρησιμοποιείται κυρίως για την κρίση αυθεντικότητας και την ανάλυση αποτυχίας των εξαρτημάτων.Πρόκειται για μια διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδο για την κρίση αυθεντικότητας και την ανάλυση και την ανίχνευση σφαλμάτων.

Ο ρόλος της ακτίνων Χ

Η τεχνολογία ανίχνευσης ακτίνων Χ έχει τα πλεονεκτήματα της γρήγορης ταχύτητας, του μη καταστρεπτικού και του χαμηλού κόστους στην ανίχνευση της αυθεντικότητας των τσιπ.

Ανίχνευση αποτυχίας τσιπ:

Μέσα από εικόνες ακτίνων Χ, παρατηρήστε οπτικά τα εσωτερικά ελαττώματα, το ξεφλούδισμα, την έκρηξη, τα κενά κ.λπ. του τσιπ και βοηθήστε να κρίνετε την αποτυχία του τσιπ.

Κρίση αυθεντικότητας τσιπ:

Η αυθεντικότητα μπορεί να κριθεί συγκρίνοντας το πλαίσιο, το κόκκο, το καλώδιο μολύβδου και άλλα στοιχεία στο διάγραμμα ακτίνων Χ του τεστ με το τυπικό τσιπ.

Βάση δεδομένων ακτίνων Χ

Στη δοκιμή κρίσης αυθεντικότητας του τσιπ, είναι απαραίτητο να συγκρίνουμε την εικόνα ακτίνων Χ του τεμαχίου δοκιμής με την εικόνα ακτίνων Χ του αρχικού τυπικού τσιπ για τον προσδιορισμό της αυθεντικότητας.Με τη βοήθεια της βάσης δεδομένων εικόνων chip Chipsmall ακτίνων Χ, εξοικονομεί το χρονικό κόστος και την περίοδο εργασίας για τις επιχειρήσεις για την αγορά εικόνων σύγκρισης δείγματος και συνειδητοποιεί την αύξηση της μείωσης του κόστους και της αποτελεσματικότητας.

Chipsmall Βάση δεδομένων εικόνων chip ακτίνων Χ, όλα τα δείγματα αγοράζονται από τον αρχικό πράκτορα, την υψηλή αξιοπιστία, την ευρεία κάλυψη, το εύκολο ερώτημα, το καλωσόρισμα στην εμπειρία!

Feedback

We appreciate your engagement with Chipsmall's products and services. Your opinion matters to us! Kindly take a moment to complete the form below. Your valuable feedback ensures that we consistently deliver the exceptional service you deserve. Thank you for being part of our journey towards excellence.