Who We Are

Chipsmall Περιορισμένος
Διευθυντής Μονάδα του Shenzhen Electronic Chamber of Commerce
1.000 τετραγωνικά μέτρα

Η Chipsmall Limited αποτελείται από μια επαγγελματική ομάδα με μέσο όρο πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη διανομή ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Με έδρα στο Χονγκ Κονγκ, έχουμε ήδη δημιουργήσει σταθερές και αμοιβαίες επωφελείς επιχειρηματικές σχέσεις με πελάτες από, την Ευρώπη, την Αμερική και τη Νότια Ασία, παρέχοντας ξεπερασμένα και δύσκολο να βρεθούν στοιχεία για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Με την αρχή «Ποιότητα ανταλλακτικών, προτεραιότητα πελατών, έντιμη λειτουργία και προσεκτική εξυπηρέτηση», η επιχείρησή μας επικεντρώνεται κυρίως στη διανομή ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Οι κάρτες γραμμής με τις οποίες ασχολούμαστε περιλαμβάνουν Microchip, ALPS, ROHM, Xilinx, Pulse, ON, Everlight και Freescale. Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν IC, Modules, Potentiometer, IC Socket, Relay, Connector. Τα ανταλλακτικά μας καλύπτουν εφαρμογές όπως εμπορικές, βιομηχανικές και αυτοκινητοβιομηχανίες.

Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε επιχειρηματική σχέση μαζί σας και ελπίζουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και λύση. Ας κάνουμε έναν καλύτερο κόσμο για τη βιομηχανία μας!

Ιστορικό ανάπτυξης
"Βιώνουμε μια εποχή ταχείας τεχνολογικής ανάπτυξης και είμαστε προνομιούχοι να συμμετάσχουμε ως μάρτυρας ως ένας από αυτούς."
2004
Εγκατάσταση

Η εταιρεία ιδρύθηκε στο Shenzhen

2014
Συσσώρευση

Στη Έκθεση Ηλεκτρονικών Μονάχου, η ομάδα πωλήσεων για την εκμετάλλευση της Διεθνούς Αγοράς Ηλεκτρονικών

2019
Ανακάλυψη

Έλαβε το εθνικό πιστοποιητικό προκριματικού υψηλής τεχνολογίας

2020
Ανάπτυξη

Πέρασε το σύστημα ποιότητας IS09001

2021
Πηδάω

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας έφτασε τα 200 εκατομμύρια γιουάν

2022
Δημιουργία

Ιδρύθηκε γραφείο στο Χονγκ Κονγκ.

2023
Καινοτομία

Πέρασε την πιστοποίηση ESD και την πιστοποίηση AS9120B.

Πιστοποίηση

ESD

Chipsmall Κέντρο επιθεώρησης ποιότητας πληροί τις απαιτήσεις ηλεκτροστατικής απόρριψης για ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα σύμφωνα με το πρότυπο ANSI/ESD S20.20.

AS9120B

Το Chipsmall βελτιώνει την ασφάλεια και την αξιοπιστία των προϊόντων, όπως τα αεροδιαστημικά υλικά και τα εξαρτήματα για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών στην αεροδιαστημική βιομηχανία.

ISO14001

Έχουμε αποκτήσει πιστοποίηση περιβαλλοντικού συστήματος διαχείρισης και δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μια πράσινη επιχείρηση.

ISO9001

Ακολουθούμε το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO9001 για να παρέχουμε στους πελάτες αξιόπιστα ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

D&B

Έχουμε πιστοποιηθεί από την Dun & Bradstreet για να δημιουργήσουμε μια καλή εικόνα στο επιχειρηματικό περιβάλλον του δικτύου και να ενισχύσουμε την ευνοϊκότητα και την εμπιστοσύνη των δυνητικών πελατών.

Τα δυνατά μας
Μεγάλη φήμη στην ποιότητα

Παρέχετε μόνο πρωτότυπα και αυθεντικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα, σταματήστε όλα τα ανακαινισμένα, ψεύτικα και ελαττωματικά μέρη και έχουν κερδίσει μια καλή φήμη από πολλούς πελάτες.

Αυστηρή διαδικασία ελέγχου ποιότητας

Έχουμε δημιουργήσει ένα εργαστήριο δοκιμών QC και πάντα επιμένουμε να τοποθετήσουμε την ποιότητα των εξαρτημάτων στην πρώτη θέση, το ποσοστό επιστροφής από τους πελάτες λιγότερο από 0,22%, το οποίο είναι πολύ χαμηλότερο από τον μέσο όρο της βιομηχανίας.

Τέλειο κανάλι εφοδιαστικής αλυσίδας

Με τα εκτεταμένα κανάλια παγκόσμιων προμηθειών και τα αποθέματα αποθεμάτων, είμαστε σίγουροι ότι παρέχουμε ηλεκτρονικά εξαρτήματα υψηλής ποιότητας που προέρχονται από την παγκόσμια ποιότητα με οικονομικό τρόπο και το συντομότερο χρόνο στους πελάτες μας.

Εφαρμόστε πλήρως τα πρότυπα ISO

Λαμβάνουμε το "Idea-STD-1010B" ως πρότυπο επιθεώρησης ποιότητας και λειτουργούμε με αυστηρή συμφωνία με AS9120, ESD, ISO9001, ISO14001 και άλλα διεθνή πρότυπα συστήματα.

Εταιρική κουλτούρα
Με προσανατολισμό στον άνθρωπο

Παρέχετε στους υπαλλήλους μια καλή πλατφόρμα μάθησης και επικοινωνίας και ένα δίκαιο και διαφανές κανάλι προώθησης για να τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν.

Συνεχίζω την αριστεία

Να παρέχουν στους πελάτες μας ανώτερα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους.Αριστεία, αυτό είναι το πρότυπο μας.

Προσανατολισμένος στο αποτέλεσμα

Να παρέχουν σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των πελατών, των εργαζομένων, ακόμη και των επιχειρηματικών εταίρων, με την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να συνειδητοποιήσουν τα όνειρά τους.

Πρώτος πελάτης

Γνωρίστε τις ανάγκες των πελατών, παρέχοντας στους πελάτες τα πιο απαραίτητα προϊόντα και ικανοποιητικές υπηρεσίες και δαπανούν το 200% των προσπαθειών μας να προσπαθήσουμε για ικανοποίηση 100% πελατών.

Εταιρική δραστηριότητα
2023 Electronic Industry Chain Summit Co-hosted by Chipsmall Achieved a Great Success
2022 Annual Meeting & Outstanding Employee Award Ceremony
On Mid-Autumn Festival, Chipsmall sent mooncakes to our employees, wishing that they could share mooncakes with their families and enjoy the wonderful time together.
The Spring Festival holiday is over, Chipsmall has prepared a welcome lucky money for everyone!
Chipsmall organized employees to have an outing in spring, which not only relaxed themselves, but also promoted the relationship between colleagues.
Chipsmall led employees to support farmers and agriculture spontaneously, selling agricultural products in impoverished mountainous areas.
In order to relieve the work pressure of employees and enhance team cohesion in the fast-pace and high-intensity work, Chipsmall held a wonderful team building activity.
Intent to celebrate Chipsmall's 17th anniversary, we arranged a holiday trip for employees.
Chipsmall held a baseball activity recently. Employees learned baseball shooting skills during a relaxed and pleasant environment.
Secretary Wu Xiaofeng presented the flag to Chipsmall's CEO, Lim, the captain of the Public Service

Ανάδραση

Εκτιμούμε την ενασχόλησή σας με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Chipsmall. Η γνώμη σας μετράει για εμάς! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα. Τα πολύτιμα σχόλιά σας διασφαλίζουν ότι παρέχουμε με συνέπεια την εξαιρετική υπηρεσία που σας αξίζει. Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος του ταξιδιού μας προς την αριστεία.