Οροι αποστολής

Επιχορηγήσεις και προβλέψεις

Τρόπος μεταφοράς

Το Chipsmall προσφέρει διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς: μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποστείλετε δέματα με ομοσπονδιακή εταιρεία ταχυμεταφορών, DHL, UPS, TNT, EMS ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θέλετε. Ολα. Μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία logistics. Εάν υπάρχει συγκεκριμένη κοινοπραξία παράδοσης, η εταιρεία. Ταυτόχρονα, η μέθοδος παράδοσης που λαμβάνει το αίτημα του πελάτη.
 

κόστος παράδοσης:

  • Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το μέγεθος, το βάρος και τον προορισμό του δέματος. Έχουμε μακροχρόνια επιχειρηματική σχέση με την Federal Courier και την DHL. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας προσφέρουμε τη φθηνότερη τιμή ταχυμεταφορών. Για την ασφάλεια της συσκευασίας σας, θα ασφαλιστούμε για μεγάλα δέματα.
  • Αποδεκτές παραγγελίες άνω των 10.000 $ θα αποσταλούν δωρεάν παγκοσμίως μέσω DHL / FedEx. Εάν το συνολικό ποσό είναι μικρότερο από 10 εκατομμύρια δολάρια, το DHL / Fax θα κοστίσει 60 έως 10,100 $ ανάλογα με το βάρος / μέγεθος. Αυξήστε τον ναύλο.
  • Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας συνήθως παρέχουν διαδικτυακούς λογαριασμούς για τη διαχείριση του φορτίου σας, ακόμη και με πιο προηγμένες δυνατότητες.
  • Συμμορφωνόμαστε με όλες τις πολιτικές και τους κανόνες εξαγωγής. Ορισμένα προϊόντα ενδέχεται να υπόκεινται σε περιορισμούς ITAR και οι περιορισμοί εξαγωγής ενδέχεται να έχουν ως αποτέλεσμα προγενέστερη ημερομηνία παράδοσης.

Χρόνος παράδοσης και προορισμός

Θα παραδώσουμε τα εμπορεύματα εντός 1-2 ημερών από την ημερομηνία άφιξης όλων των φορτίων στην αποθήκη μας.

  • Οι εργάσιμες ημέρες μας είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
  • Οι χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από τη μέθοδο αποστολής και τον προορισμό. Οι δασμοί, οι φόροι και άλλες χρεώσεις είναι ευθύνη του παραλήπτη. Επειδή το κόστος μας περιλαμβάνει μόνο το κόστος αποστολής του δέματος, επικοινωνήστε με το τελωνείο σας για να εκτιμήσετε το πιθανό κόστος.
 

Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα παράδοσης από την αποθήκη μας στον προορισμό σας. Ανατρέξτε στην πλευρά σας.

  Ασία Βόρεια Αμερική Ευρώπη μέση Ανατολή νότια Αμερική Αφρική
DHL 2-4 ημέρες 3-4 ημέρες 3-5 ημέρες 3-6 ημέρες 3-5 ημέρες 4-6 ημέρες
FedEx IP 2-4 ημέρες 3-4 ημέρες 4-5 ημέρες 3-6 ημέρες 4-6 ημέρες 4-6 ημέρες
 

Οι χρόνοι παράδοσης και παράδοσης υπολογίζονται σε εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή. Για μεγάλες διακοπές, όπως τα Χριστούγεννα, επιτρέψτε επιπλέον χρόνο παράδοσης. Σε αυτές τις ειδικές περιπτώσεις, μας υπενθυμίζουν πιθανές καθυστερήσεις. Οι χώρες που δεν μπορούν να αποσταλούν λόγω πολιτικής: Αφγανιστάν, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Ακτή Ελεφαντοστού, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, Κοινοπολιτεία της Ερυθραίας, Δημοκρατία του Λιβάνου, Λιβερία, Λαϊκή Δημοκρατία της Σομαλίας, Δημοκρατία του Σουδάν. Επικοινωνήστε με το [email protected] για λεπτομέρειες αποστολής.

Our terms of service is based on law of U.K.

Ανάδραση

Εκτιμούμε την ενασχόλησή σας με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Chipsmall. Η γνώμη σας μετράει για εμάς! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα. Τα πολύτιμα σχόλιά σας διασφαλίζουν ότι παρέχουμε με συνέπεια την εξαιρετική υπηρεσία που σας αξίζει. Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος του ταξιδιού μας προς την αριστεία.